Moja Bioresonanca, Cesta na brdo 85, 1000 Ljubljana
041 651 573
041 651 573
 
Prihranite čas in denar
 
Hitrejši in učinkovitejši rezultati
 
Udobje
 
Energijsko obogatena voda

Ravnovesje hormonov, ščitnice in črevesja
PAKET 1: RAVNOVESJE ŠČITNICE + REGENERACIJA ČREVESJA*

Ščitnica:
Paket obsega celostno regulacijo neravnovesij v delovanju ščitnice s pomočjo bioresonance, prehranskega načrta in ortomolekuralne medicine - individualne hormonske regulacije s specifičnimi vitamini, minerali in zelišči.

Črevesje: Hormonskega ravnovesja ne moremo vzpostaviti, če naše črevesje ne deluje optimalno. Zato je ključnega pomena, da se hormonskega ravnovesja lotimo tudi preko regulacije delovanja črevesja. To obsega celosten bioresonančni pregled črevesja, želodca in jeter ter preko terapij ponovno vzpostavitev ravnotežne črevesne mikroflore, odpravo kandide ali drugih glivičnih, bakterijskih, virusnih in parazitskih bremenitev, odpravo intoleranc in/ali alergij na določena živila, odpravo vnetij in regulacijo avtoimunskih črevesnih bolezni (Chronova, ulcerozni kolitis …). Ob tem lahko pričakujete odpravo simptomov kot so napihovanje, plini, bolečine v trebuhu, zgaga, pretirana razdražljivost in utrujenost.

CENA PAKETA 1: 95 €

___

PAKET 2: OCENA HORMONSKEGA STANJA NA PODLAGI TESTA MINERALOV*

Paket obsega spektrofotometrično merjenje zalog mineralov in težkih kovin z medicinskim pripomočkom Oligoscan. Na podlagi mineralov, ki regulirajo ogromno bioloških poti v našem telesu, lahko zelo dobro ocenimo stanje presnove in določenih hormonov ter hormonskih žlez v našem telesu. 

Paket vključuje:
• pregled bioloških vplivov pomanjkanja ali presežka določenih mineralov ter presežkov težkih kovin (aluminij, svinec, kadmij, živo srebro, srebro, nikelj, arzen ...),
• oceno hormonskega stanja (ščitnica, nadledvične žleze, predispozicija za diabetes tipa 2), oceno celične funkcije,
• načrt za razstrupljanje,
• priporočila glede prehrane.

CENA PAKETA 2: 60 €

___

CENA PAKETA 1 + 2 SKUPAJ: 140 €

*K posameznima paketoma sodijo tudi priporočila za laboratorijsko analizo krvi ali urina in ovrednotenje rezultatov laboratorijskih testov.Za dodatna vprašanja in rezervacijo termina
pokličite 041 651 573 ali kliknite tukaj.