Moja Bioresonanca, Cesta na brdo 85, 1000 Ljubljana
041 651 573
041 651 573
 
Prihranite čas in denar
 
Hitrejši in učinkovitejši rezultati
 
Udobje
 
Energijsko obogatena voda

Predstavitev Trikombina


Ozadje je v harmoniji. Vse v naravi poteka po določenih pravilih, zakonih, torej harmonično. Harmonija je v vesolju, glasbi, odnosih, telesu… Harmoničnost je torej stanje, h kateremu stremimo v vseh pogledih. In povsod je pretok energije. Ta življenjska sila nam vdihuje življenje, se pretaka po telesu, se izmenjuje in oskrbuje organe, ki si jo med seboj podajajo.

Za doseganje zdravja in dobrega počutja potrebujemo celostno ravnovesje in zadosten pretok energije med posameznimi organi „Kanali v telesu“, po katerih se pretaka življenjska energija, se imenujejo meridiani. Kjer prihajajo na površino telesa, pa so t.i. akupunkturne točke. Vmesne »razdelilne« postaje oz. nivoji pa so čakre, ki sprejemajo energijo iz okolja in jo pošiljajo po telesu. Z vidika zahodne medicine bi to bile hormonalne žleze.

DO BOLJŠIH REZULTATOV S TRIKOMBINOM

Do boljših rezultatov s TrikombinomZa boljše rezultate bioresonančne terapije, prav vsak nivo zahteva svoj specifičen pristop k diagnozi in terapiji. In to nam omogoča Trikombin. V primerjavi s klasičnimi bioresonančnimi aparati, je namreč zasnovan malo drugače. Njegova dodana vrednost je prav v zmožnosti generiranja frekvenc in natančne razdelitve frekvenčnega spektra po različnih nivojih (čakrah) in meridianih znotraj teh nivojev.

Če povzamemo, nam Trikombin omogoča večjo »globino« terapije, tarčnost, hitrejše in dolgoročne rezultate. Omogoča matrično razbremenjevanje neharmoničnih vibracij v telesu,  patoloških obremenitev in vzpostavljanje ravnovesja na vseh ravneh našega organizma.

Temelje tovrstnega matričnega razbremenjevanja vseh neharmoničnih vibracij v telesu, je postavil nemški naturopat Alan E. Baklayan kot plod več kot 15 let trajajočih raziskav in izkušenj na področju frekvenčnega zdravljenja.

Prava umetnost zdravljenja je v podpori telesu lastnih prizadevanj za harmoničnost.

Za dodatna vprašanja in rezervacijo termina
pokličite 041 651 573 ali kliknite tukaj.