Moja Bioresonanca, Cesta na brdo 85, 1000 Ljubljana
041 651 573
041 651 573
 
Prihranite čas in denar
 
Hitrejši in učinkovitejši rezultati
 
Udobje
 
Energijsko obogatena voda

Prebavne težave in kandidoza

Od stanja našega prebavnega sistema je odvisno naše splošno počutje in zdravje. Pri tem ne gre le za težave, ki so povezane neposredno z našimi prebavili, ampak tudi za težave, ki so večinoma posledica neurejenega stanja v črevesju (sindrom razdražljivega črevesja, vse vrste alergij, kronične bolezni, zmanjšana imunska odpornost in z njo povezane bolezni, težave s kožo, itd.).
Prebavni sistem je eden ključnih organskih sistemov v telesu, ki ga je potrebno ves čas podpirati in skrbeti za njegovo zdravje. V črevesni sluznici se nahaja pb. 70 odstotkov celic našega imunskega sistema in tu je pravzaprav vstopno mesto za hranila, mikroorganizme, strupe, itd. Zato je pomembno, da si vsak dan prizadevamo, da milijarde bakterij, ki tu prebivajo, delajo za nas in ne proti nam. To lahko dosežemo s pravilno prehrano in ustreznimi prehranskimi dopolnili. 
Ključni dejavniki, ki rušijo ravnovesje v črevesju:
  • Sodobni način življenja.
  • Stres.
  • Hrana osiromašena hranil, vitaminov, mineralov in funkcionalnih snovi.
  • Predelana (prazna) hrana z visoko energijsko vrednostjo, visoko vsebnostjo nasičenih maščob, sladkorjev in aditivov.
  • Velika izpostavljenost toksinom – okolje, hrana, voda, alkohol, cigaretni dim, zdravila…

Zelo pomembno je, da ohranjamo simbiozo v našem črevesju, kar pomeni, da ohranjamo ravnotežno črevesno mikrofloro koristnih bakterij, ki skrbijo za pravilno prebavo, ustrezno delovanje imunskega sistema, ohranjajo močno črevesno bariero pred toksičnimi snovmi, skrbijo za ustrezno absorpcijo hranil, vitaminov, mineralov in preprečujejo prekomerno razrast patogenov kot je npr. Candida albicans (kandida) in posledično zastrupljenost toksini mikroorganizmov, kar nadalje zelo bremeni seveda tudi jetra. Preobremenjenost jeter je danes bolj pravilo kot izjema.

Cilj bioresonance je ugotoviti stanje celotnega prebavnega sistema (želodec, celotno črevo, jetra, trebušna slinavka, tudi vranica) in pripadajočega limfnega sistema. Zelo pogosto ugotovimo kandidoza, torej preobremenjenost s kandido in njenimi toksičnimi izločki in tudi prisotnost parazitov ter bakterij. Taka stanja povzročajo prebavne težave, bolečine v trebuhu, napihovanje, utrujenost, slabokrvnost, vnetja, avtoimunske črevesne bolezni, motnje koncentracije, nevrološke simptome, glavobole in mnogo drugih neprijetnih simptomov. S saniranjem črevesne funkcije in odpravljanjem patoloških bremenitev se lahko ti neprijetni simptomi in bolezni uspešno pozdravijo.
Za dodatna vprašanja in rezervacijo termina
pokličite 041 651 573 ali kliknite tukaj.