Moja Bioresonanca, Cesta na brdo 85, 1000 Ljubljana
041 651 573
041 651 573
 
Prihranite čas in denar
 
Hitrejši in učinkovitejši rezultati
 
Udobje
 
Energijsko obogatena voda
Rezervirajte termin >

O nas

Moja Bioresonanca, zdravilska ordinacija, je nastala v želji, da se pacientu na najbolj učinkovit, celosten in najhitrejši način pomaga odpraviti resnične vzroke težav. Naša želja podpreti posameznika na vseh področjih, vključno s telesnim in duševnim, saj je to edina primerna pot za doseganje dobrega počutja, zdravja, vitalnosti in vsakodnevne energije.
Glede na obsežno začetno diagnostično testiranje, postavimo natančen načrt terapij, prehrane in po potrebi dodatne podpore telesa s prehranskimi dodatki.

Bioresonančna terapevtka mag. Vesna Krajnc, mag. farm., je z odliko zaključila univerzitetni študij farmacije v Ljubljani, ki ji je približal delovanje človeškega telesa, njegova bolezenska stanja ter posledično uporabo zdravil, ki predstavljajo del sodobnega zdravljenja v današnji medicini.

Po pridobitvi Strokovnega izpita, ki ga podeljuje Ministrstvo za zdravje, je Vesna kot mlada magistra farmacije pridobivala znanje in kompetence v eni od vodilnih slovenskih farmacevtskih podjetij. Njeno znanje je več kot 15 let dograjevala na področju nevroloških in psihiatričnih bolezni, bolezni srca in ožilja, bolezni pljuč, bolezni kože, na področju pediatričnih bolezni, infekcijskih bolezni ter alergij, hkrati pa se je seznanjala z delom različnih specialnosti zdravnikov, od nevrologov, psihiatrov, družinskih zdravnikov, dermatologov do pediatrov, ter njihovimi pogledi na zdravljenje ljudi. Z udeležbo na različnih mednarodnih kongresih, strokovnih srečanjih, zdravniških konferencah je spoznala smernice zdravljenja in praktične primere zdravljenja različnih bolezni s sodobno medicino.

Sodobna medicina pa vedno nima odgovora za vse bolezni in bolezenske znake v organizmu, zato se je Vesna spogledovala z drugimi, učinkovitimi načini zdravljenja, predvsem z raziskovanjem celostnega pristopa zdravljenja posameznega človeka. Pri tem ima pomembno vlogo individualen pristop, ki vključuje prehrano posameznika, način življenja ter skrb za psihično ravnotežje. Vso pridobljeno znanje in izkušnje je vključila v svoj nadaljnji razvoj.

Ob poglobljenem študiju Bioresonance, pod okriljem Združenja bioresonančnih terapevtov, se je strokovno usposobila na področju bioresonančnega zdravljenja in pridobila Mnenje Združenja za opravljanje tovrstne dejavnosti.

Njeno vodilo v življenju je:
“Prepustimo se toku, ki nas vodi skozi življenje, imejmo svoj cilj in bodimo pogumni. Vse kar se zgodi na naši poti, se zgodi z razlogom. Pomembno je, da poskrbimo za svoj notranji mir, za svoje telo in dobro psihofizično počutje, tako bomo zadovoljni s seboj in bomo nase gledali s spoštovanjem. Posledično bomo lahko pomagali drugim in dodali svoj košček k ravnovesju vsega, kar nas obdaja."


Terapijo sicer izvaja Sendi Lešnjak mag. inž. prehrane, ki je svoja znanje o prehrani nadgradila še z znanjem na področju alternativnega zdravljenja in nazivom certificirane bioresonančne terapevtke pod okriljem Združenja bioresonančnih terapevtov Slovenije in s strokovnim izpitom na Ministrstvu za zdravje.

Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije je dne 6.7.2017 na podlagi dostavljene ustrezne dokumentacije pod številko 1613-20/2017-8 Sendi Lešnjak podelilo licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti, za delo na področju zdravilske metode – bioresonančna metoda.


Njeno vodilo v življenju je:
˝Le iskreni odnos do sebe in skrb za svoje ravnovesje na vseh področjih, vključno s telesnim in duševnim, je primerna pot za doseganje dobrega počutja, zdravja, vitalnosti in vsakodnevne energije. Do tega spoznanja so me pripeljala leta izkušenj in izobraževanja na področju prehrane, biologije, fiziologije človeka, športa in alternativnih metod zdravljenja. 
Žal sodoben način življenja kljub napredku na raznih področij, prinaša tudi številna tveganja za zdravje. Narašča število kroničnih bolezni, alergij, preobčutljivosti in drugih težav pri vseh starostnih skupinah, ki pa jih kroničen stres le še poglablja. Prav zato je moj terapevtski cilj iskanje in odpravljanje resničnih vzrokov težav, preseganje osebnih neravnovesij ter povrnitev samozdravilnih sposobnosti organizma.˝


Z najboljšimi željami za vaše zdravje in vitalnost,
Sendi Lešnjak, mag inž. prehrane, certificirana bioresonančna terapevtka

Za dodatna vprašanja in rezervacijo termina
pokličite 041 651 573 ali kliknite tukaj.