Moja Bioresonanca, Cesta na brdo 85, 1000 Ljubljana
041 651 573
041 651 573
 
Prihranite čas in denar
 
Hitrejši in učinkovitejši rezultati
 
Udobje
 
Energijsko obogatena voda
Rezervirajte termin >

Izjave zadovoljnih uporabnikov

maratonec miklic
"Prvič sem bil na bioresonančnih testih pred tremi leti. Do takrat nisem kazal zanimanja za alternativne metode, celo mnenja sem bil, da je to kar nekaj. Ko sem prišel na testiranje v Mojo bioresonanco, sem kmalu začutil da je to čisto nekaj drugega, dovršeno, profesionalno. Sendi me je prepričala in navdušila. Prepričan sem, da tovrstna bioresonančna rešitev pomaga in reši še tako navidez nerešljivo razvado kot so sladkorji in ostali ogljikovi hidrati. Ne samo jaz, tudi hči in sin se osvobajata hitre hrane in spoznavata pomen zdravega prehranjevanja. Moj napredek pri tekaških rezultatih* pa je zgovoren dokaz, da bioresonanca s pravim strokovnjakom res učinkuje in jo priporočam!"
- dr. Mirko B. Miklič, ultramaratonec*
*Mirko je s pomočjo bioresonančnih terapij in pravilne izbire prehranskih dopolnil v letošnjem letu z rezultati prišel povsem na vrh: 4. mesto na Ultrabalatonu v maju (218 km), 1. mesto na avstrijskem 24-urnem teku v Irdningenu  julija (221,61 km) in 1. mesto v starostni kategoriji na Špartatlonu septembra (246 km) in s tem tudi najboljši rezultat za samostojno Slovenijo  na tej ekstremni preizkušnji.


"O bioresonanci imam dobro mnenje, saj sem s pomočjo nje odpravila težave, ki so me najbolj motile. Tak pristop je učinkovit, saj človeka obravnava celostno. To mi je uspelo tudi, zaradi pripravljenosti Sendi, ki se potrudi, da bi našla največji vzrok za zdravstveno težavo. Naj omenim še, da je vedno nasmejana in pripravljena pomagati."
- Janja


"Nikoli nisem pomislila na bioresonanco, dokler se niso začele pojavljati težave z zdravjem. Mozoljavost, čedalje večja neobvladljivost situacije razdražene kože, utrujenost in na koncu ekstremni glavobol so mi pokazali, da moram nekaj narediti. Kaj pa? Sendi mi je s svojimi nasveti zelo pomagala. Nisem še izpolnila vsega - sem pa v pravi smeri, prejela sem prave zasnove. Počutje je boljše, zdi se, da drugače gledam na prehrano - kljub temu, da vsega ne uresničujem."


"Sendi prav žari s posebno toplino, razumevanjem in prisrčnostjo. Zato sem ji z lahkoto zaupala svoje težave. Zelo strokovno in osebno se je potrudila mi prisluhniti in pomagati. Toplo jo priporočam vsem, ki želijo odkriti vzrok svojih težav in ne zdraviti samo simptome. Postopek zdravljenja je lahko tudi nekoliko daljši ampak je vredno vsakega eura in vsake minute časa. Jaz se na koncu zdravljenja počutim resnično najboljše in iskreno vem, da sem popolnoma zdrava."
- Tea


"Pred prvim obiskom sem bil malenkost skeptičen, saj je bila tovrstna metoda zdravljenja nekaj novega zame, vendar sem že po nekaj obiskih opazil občutno razliko. Sendi izstopa s svojim znanjem, prijaznostjo in predvsem s svojim pristopom, saj se res potrudi, da odkrije in odpravi težavo že pri samem izvoru, medtem ko se ostali osredotočajo le na odpravljanje simptomov, zaradi česar se težave najpogosteje vrnejo. Sedaj je že nekaj tednov po koncu terapije in moram priznati, da se ne spomnim, kdaj sem imel toliko energije in sem res vesel, da sem se odločil za obisk. Hvala Sendi za vso pomoč! :) "
- Jan
Za dodatna vprašanja in rezervacijo termina
pokličite 041 651 573 ali kliknite tukaj.